Web maintenance

Actualitzacions, còpies de seguretat, allotjament, canvis menors... per a wordpress, prestashop, webs a mida...
Request a free estimate

Mantenim la teva web segura i ràpida com un llamp!

Sempre a punt: La teva web, optimitzada i sense preocupacions

A Artic Agency oferim un servei de manteniment web integral que garanteix el bon funcionament i la seguretat del teu lloc web en tot moment. Tant per WordPress, Prestashop, Shopify, com per webs fetes a mida.

Ens encarreguem de totes les tasques necessàries per mantenir la teva web en condicions òptimes, de manera que tu puguis centrar-te en el teu negoci amb total tranquil·litat.

Semrush web analytics

Manteniment web complet

Allotjament web d’altes prestacions administrat: T’oferim un hosting de qualitat, optimitzat per a la velocitat i la seguretat, perquè la teva web funcioni sempre de manera eficient.

Còpia de seguretat dels darrers 90 dies: Realitzem còpies de seguretat periòdiques que emmagatzemem durant 90 dies, assegurant-nos que sempre tinguis una versió recent disponible en cas de qualsevol imprevist.

DNS management: Ens ocupem de la configuració i gestió dels servidors de noms de domini (DNS), garantint que el trànsit es dirigeixi correctament a la teva web.

Actualitzacions i seguretat

Actualitzacions administrades de WordPress: Ens encarreguem d’actualitzar la teva instal·lació de WordPress regularment per mantenir-la segura i amb les últimes funcionalitats.

Administered updates of Themes and Plugins: Mantenim tots els temes i plugins actualitzats per evitar vulnerabilitats i assegurar el correcte funcionament de la teva web.

Llicències de plugins i temes prèmium incloses: Oferim llicències de productes prèmium incloses en el servei, sense cap cost addicional.

Neteja de SPAM: Gestionem i eliminem qualsevol contingut no desitjat o SPAM que pugui afectar la teva web.

Controls de seguretat i vulnerabilitat diaris: Realitzem revisions diàries per detectar i solucionar possibles amenaces de seguretat.

Controls de rendiment diaris: Avaluem el rendiment de la teva web diàriament per assegurar-nos que sempre ofereix una experiència d’usuari excel·lent.

Restauració en cas de desastre: Si mai la teva web experimenta un problema greu, ens encarreguem de restaurar-la ràpidament per minimitzar qualsevol interrupció.

Control de caigudes cada 5 minuts: Monitoritzem la teva web cada 5 minuts per detectar possibles caigudes i resoldre-les immediatament.

Periodic load speed control: Realitzem proves periòdiques per assegurar que la teva web carrega ràpidament i ofereix una experiència òptima als usuaris.

web analytics
Semrush web analytics

Optimització i suport

Minor modifications: Realitzem ajustos i modificacions petites a la teva web segons les teves necessitats.

Optimització de velocitat de càrrega: Millorem contínuament la velocitat de càrrega de la teva web per oferir la millor experiència d’usuari i millorar el posicionament als motors de cerca.

Suport tècnic per resoldre dubtes: T’oferim assistència tècnica per ajudar-te amb qualsevol consulta o problema que pugui sorgir.

Antivirus to neutralize malware: Instal·lem i gestionem un antivirus potent que protegeix la teva web de programari maliciós.

Firewall contra intrusions i amenaces: Implementem un tallafoc que protegeix la teva web contra intrusions no autoritzades i amenaces externes.

Informe mensual: T’enviem un informe mensual detallat amb les tasques realitzades, l’estat de la teva web i recomanacions per continuar optimitzant-la.